Alla inlägg den 3 juni 2008

Av Hanna Andersson - 3 juni 2008 09:57

Något utav det ballaste jag någonsin varit med om!


Förberedelserna berättade jag om igår så det går jag inte igenom.


Men Johan hämtade mig kl 5 och därefter åkte vi till Sabina. Hon var mågot så sjuuukt fin i sin oranga kläning och Johan hade en Orange slips! Efter en stund kom Zada, min baldejt! :D  Hon hade en röd klänning och för första gången så var mitt hår större än hennes! :P  


Efter en drink hemma hos sabina satte vi oss i bilen och åkte till Marstrand. När det var 100 m kvar stannade vi och tog av taket! Sedan gled vi in på stationen bland alla människor. Alla var såååååååååå fiina!!! Helt otroligt!

 Där fick vi iaf stå stilla ett tag så att alla kunde fota! 


När vi var klara på koön åkte vi över till Marstrandsön. Där promenerade vi mot socitetshuset. På vägen blev vi stoppade av mamma som skulle fota. När vi kom fram var det fördrink och sedan gick vi in för att äta. Till förrät blev det en lax och skaldjursröra till sallad och bröd med cider till. Varmrätten var Oxfileé med sparris, champinjoner, sås och potatisgratäng med vin till. Efterrätten var en kladdkaka, grädde och bär med kaffe till.  


Efter middagen dansade vi som idioter i 4 timmar och därefter åkte jag hem :P Mina fötter gick inte att gå på längre efter en kväll i 10cm klackar. (Prova det inte!!) Enligt mamma ser skorna knappt använda ut men jag kan berätta att fötterna känns inte oanvända!  


Här kommer lite bilder från kvällen! 

Mitt hår...

Mitt hår igen... massa pärlband i..

Jag innan jag åkte...

Kom till Marstrand...

 

 Jag och Zada!

Jag , Zada, Sabina och Johan! Så fina vi är!!!

 

 Vi gnällde mycket om hur varmt vi tyckte att det var men killarna hade det inte lättare... :P

Sammling!

Från vänster: Angelica, Sabina, Johan, Jag!, Erik, Zada, Caroline, Daun (Viktor), Sofia, Gillis (Victor), Svea, Robin, Linda, Nordenborg (Viktor), Veronica, Olof, Frida, Erik, Charlotte, Mikael, Angelica och henner baldejt! :P



Ha en bra dag!! Det ska jag ha!!!


Ovido - Quiz & Flashcards